کدبانوی خونه

بهشت گوارای وجودت مادر.
بهشت ارازانی چشم ها و دست های خسته ات مادر
  • سلامتی نی نی کوچولو 
  • تماس  
  • ورود 

جواب سوالات شرعیمان را سریع از کجا به دست بیاوریم؟

31 اردیبهشت 1397 توسط فرشته های کوچک من

مقلدین حضرت آیت الله مکارم شیرازی می توانند با مراجعه به سامانه پاسخگویی آنلاین به آدرس http://online.makarem.ir/ در عرض چند ثانیه پاسخ سوالات شرعی خود را دریافت کنند. برای این کار ابتدا به آدرس داده شده مراجعه کنید بعد با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور عضو سامانه شوید و هر دفعه با ورود به سامانه و وارد کردن نام کاربری و رمز راحت میتوانید آنلاین سوال خود را بپرسید و سریع آنلاین پاسخ خود را دریافت کنید. التماس دعا 

 نظر دهید »

فوت و فن های آشپزخانه ای مهم و در عین حال ساده!!!

06 اسفند 1395 توسط فرشته های کوچک من

* برای به دست آوردن آب بیشتر یک لیموی تازه، آن را قبل از قاچ کردن با کمی فشار وارد کردن روی سطح میز بغلتانید.

* برای تازه نگه داشتن نان یک شب کامل، یک ساقه کرفس را همراه با نان در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان رطوبت و طعم تازه خود را حفظ کند.

* قبل از بریدن فلفل تند، دست ها را با کمی روغن چرب کنید تا با ایجاد مانع، تندی و بوی آن جذب پوست نشود.

* برای پوست کندن زنجبیل تازه، از قاشق استفاده کنید.


* برای حفظ رنگ سبزی ها به ویژه گل کلم قرمز و شلغم، هنگام پخت کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. اسیدیته آن در حفظ رنگدانه و فلاوانوئید موثر است. اما از آن جا که سبزی های سبز رنگ، کلروفیل دارد، این روش موثر نخواهد بود.

* آب جوشیده از آب شیر سریع تر یخ می زند.

* برای پوست کندن آسان یک بوته سیر، آن را در یک قابلمه یا ظرف فلزی قرار دهید و روی آن قابلمه یا ظرف هم اندازه دیگری را برعکس بگذارید و محکم تکان دهید تا به آسانی پوست سیر جدا شود.

* برای کم کردن طعم شور خورش یا سوپ، تکه ای سیب زمینی در آن بیندازید تا همانند اسفنج، نمک اضافه را به خود جذب کند.

* در صورت سوختن ته برنج، قابلمه را از روی اجاق بردارید و به مدت 10 دقیقه یک تکه نان روی برنج قرار دهید تا طعم سوختگی را به خود بگیرد.

* زیر خورش، سس یا سوپ چرب را خاموش کنید و بگذارید کمی بماند تا چربی ها رو بیاید. چند تکه یخ را در آن قرار دهید تا چربی های اطراف سفت شود، سپس سریع قبل از آب شدن یخ چربی ها را خارج کنید.

* هنگام جوشیدن شیر، آب در سطح آن شروع به تبخیر شدن می کند و لایه چربی و پروتئین با تراکم ضخیم روی سطح آن به وجود می آید. این لایه به قدری ضخیم می شود که بخار به آسانی نمی تواند از شیر عبور کند و حالت انفجار به وجود می آید. برای پیش گیری، کافی است یک ملاقه در ظرف شیر در حال جوشیدن قرار دهید تا شیر سر نرود.

* پیاز را در کاسه آب قرار دهید و پوست آن را بگیرید. این کار مانع از خارج شدن گاز ایجاد کننده سوزش چشم از پیاز می شود. همچنین می توانید چاقو را به کمی آب لیمو آغشته کنید تا اسید موجود در لیمو با ترکیب شیمیایی در پیاز واکنش نشان دهد و در نتیجه گاز کمتری رها شود.

* برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی ها، در کشوی ویژه سبزیجات یخچال، حوله کاغذی قرار دهید تا با جذب کردن آب اضافه، مانع از پوسیدگی آن ها شود.

* برای تمیز کردن ظروف چدن به جای مایع ظرفشویی از نمک و دستمال کاغذی خشک استفاده کنید.

* جوشاندن پوست سیب به مدت 30 دقیقه در قابلمه آلومینیومی، مانع کدری آن خواهد شد.

* برای از بین بردن لک قهوه و چای از ظروف چینی، مخلوطی از جوش شیرین، آب لیمو و پودر تارتار روی آن بکشید.

* از کچاپ گوجه فرنگی برای تمیز کردن ظروف مس استفاده کنید.

* همیشه تخم مرغ را روی سطح صاف و نه لبه کاسه بشکنید. زیرا احتمال افتادن پوسته و آلوده شدن تخم مرغ وجود دارد.

* مربای باقی مانده در ته شیشه را دور نریزید به مقدار مساوی روغن زیتون و سرکه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس روی سالاد بریزید.

 نظر دهید »

چگونه کودکم را نماز خوان کنم؟؟

05 اسفند 1395 توسط فرشته های کوچک من

​روش کلی تربیت دینی فرزندان چیزی جز انس و عادت دادن کودک به داشتن صفات و رفتار پسندیده و رفع علاقه نسبت به رفتار ناپسند و صفات زشت نیست.


به همین منظور نماز خواندن خود والدین و وادار کردن با لطافت کودک در سنین هفت سال به بعد به نماز و همراه بردن به مجالس دعا و ذکر اهل بیت(علیهم السلام) و آموزش قرآن کریم و امور معنوی دیگر در تربیت دینی فرزندان تاثیر بسزایی خواهد داشت.

 نظر دهید »

نکات ریز خانه تکانی 1

05 اسفند 1395 توسط فرشته های کوچک من

​

با فرا رسیدن ایام عید اغلب افراد به فکر شست و شو و گردگیری خانه و وسایل آن می افتند به خصوص شستن قالی و فرش اما همیشه نیاز به شستن و صرف هزینه و وقت و اتلاف آب نیست می گید نه ؟! به مطالب زیر نگاهی بیاندازید :
نحوه از بین بردن جوهر سیاه بر روی فرش
برای از بین بردن جوهر سیاه بر روی فرش ، مقداری ماست روی محل لکه ریخته و با قاشق ماست را جمع کنید.

چند مرتبه این کار را تکرار کنید، لکه کاملاً از بین می رود.
نحوه بر طرف کردن لکه جوهر
برای پاک کردن لکه جوهر خودکار یا خودنویس از شیر استفاده کنید.

قسمت جوهری شده لباس را حدود پنج دقیقه داخل شیر قرار داده و سپس آن را با آب معمولی بشویید.اثر لکه جوهر کاملاً از بین خواهد رفت.

برای این منظور می توان از شیر ترش شده و یا دوغ نیز استفاده کرد.

گاه برای برطرف شدن کامل اثر لکه، باید این کار چندین بار تکرار شود.
نحوه بر طرف کردن لکه واکس کفش
اگر بر اثر بی احتیاطی مقداری واکس روی فرش یا لباستان مالید ، می توانید ابتدا پنبه ای را خیس کنید و روی آن بکشید.سپس روی پنبه مقدای مایع ظرفشویی بریزید و بر روی لکه بکشید .

بعد از این کار پنبه را آغشته به آب خالص کنید و دوباره روی لکه بکشید تا لکه کاملاً از بین برود.

اگر با این کار لکه از بین نرفت ، مقداری الکل بر روی دستمال ریخته و بر روی لکه بکشید، تا کاملاً تمیز شود.

اگر لباس قابل شستشو باشد، بعد از زدودن لکه، لباس را با پودر لباسشویی و آب نیم گرم کاملاً بشویید.
نحوه پاک کردن لکه سفیده تخم مرغ
لکه سفیده تخم مرغ را هرگز با آب گرم نشویید، زیرا لکه ثابت می ماند .

بلکه برای از بین بردن آن، محل لکه را با آب سرد ، کاملاً بشویید.

 نظر دهید »

ترفند های مهم آشپزی

01 اسفند 1395 توسط فرشته های کوچک من

​ برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.

• برای اینکه برنجمان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آن را آبکش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

• برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.

• برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مان زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

• برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

• برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورش چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید.

• برای اینکه شیر برنجتان خوشمزه تر شود برنج را با شیر خیس کنید.

• برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید

• برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نچرخید هنوز نپخته است.

• برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.

• برای خوشمزه تر شدن کتلت در مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.

• برای اینکه پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

• برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

• برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث می شود ترشی زود خراب شود.

• اگر می خواهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید.

• برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.

 نظر دهید »
  • 1
  • 2
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

کدبانوی خونه بهشت گوارای وجودت مادر.

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • خونه تکونی
  • نکات مهم تربیت فرزند
  • آشپزی
  • مذهبی
  • هنر همسرداری
  • طبیعت
  • عاشقانه
  • بهترین ها

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس